"Povjerenje dolazi iz osjećaja zajedničkih vrijednosti i uvjerenja..."

Simon Sinek

ZAŠTO ?

Kroz platformu BUDIMoSKUPA želimo aktivnostima koje radimo svaki dan utkati dodatni smisao kako bi pokušali pridobiti povjerenje zajednice (prirode i čovjeka) koja nas okružuju. 

Svi smo imali ili imamo periode u kojima odlazak na posao nema dublji smisao i postaje jutarnji teret. U nekom trenutku počnemo o tome pričati kako bi podijelili sav besmisao u kojem se nalazimo. Kada to činimo, dogodi se da nas iskreno ostane slušati ne onaj s kojim radimo, ne onaj kojem smo klijent, ne onaj kojeg poznajemo, ne onaj kome smo ispunili sve obećano, niti onaj koga u životu nismo nikad zeznuli, već onaj koji nam vjeruje.

Kada smo okruženi ljudima kojima vjerujemo tada smo skloniji istraživanju, eksperimentiranju i odlascima u nepoznato jer znamo da ako nam se dogodi nešto ili nešto pogriješimo postoji onaj drugi koji će pomoći ili nastaviti. Da skratimo kad smo okruženi ljudima kojima vjerujemo možemo raditi čuda.

Bilo bi umišljeno obećati da ćemo na platformi BUDIMOSKUPA raditi čuda pomažući zajednici koja nas okružuje. Ali smo spremni obećati da ćemo u svakoj akciji putovati u nepoznato okruženi ljudima koji vjeruju u ono što rade.

U koliko  želite doznati što radimo u periodu 2020/21 kliknite na bilo koju riječ u ovoj rečenici.

Dragi prijatelji, bit će nam velika radost posjetiti vas. predstaviti vam TIX-a, BIX-a, Geat i čuti vašu priču.  Ukoliko niste čuli našu priču  na ovom linku imate više informacija. Pošaljite nam vaše osnovne podatke i mi ćemo vas kontaktirati u roku od sedam dana. Naše aktivnosti ograničene su na grad Split i bližu okolicu. HVALA BESKRAJNO

" Uistinu je lijepo pomoći nekome kome je pomoć zaista potrebna. To je trenutak radosti u kojem HVALA ima svoj smisao samo ako se istodobno izgovori ."

Kobran Lentrix

KAKO ?

Kako PLAFORMA BUDIMOSKUPA pomaže?. Stavimo prvo na hrpu svu maštu, vještine i znanja svih koji se skupe + aktualne teme koje nas okružuju. Kuhamo i kuhamo dok iz lonca ne ispadne neka vesela i ukusna priča koja je nadahnuće za sve naše akcije na putu koji nas očekuje.

Tako nadahnuti, počinjemo u zajednicin tražiti prikladne ideje kojim je pomoć potrebna. Za svaku pronađenu ideju kojoj vjerujemo i za koju dokazivo znamo da joj je pomoć potrebna, napravimo pripremu koja će pomoći da se ista realizira.

Oboružani svi tim jasnim i dokazivim podacima krećemo u potragu za tvrtkama i osobama koje vjeruju u ideju i koje su spremne skupa s drugima podržati ideju u njenoj realizaciji.

I onda na kraju puta, obogaćeni novim iskustvima i prijateljima, realiziramo ideju svi skupa uz bezuvjetnu radost pomaganja.

Skupa će biti lakše.

Želite sudjelovati? Prijavite se!

AKO STE VRTIĆ/ŠKOLA

Dragi prijatelji, biti će nam velika radost posjetiti vas,  predstaviti vama i djeci  TIX-a, BIX-a, Geat i čuti vašu priču.  U koliko niste ćuli našu priču  na ovom linku imate više informacija. Pošaljite na vaše osnovne podatke i mi ćemo vas kontaktirati u roku od sedam dana. Naše aktivnosti ograničene su na grad Split i bližu okolicu. HVALA BESKRAJNO

AKO STE TVRTKA/OBRT

Dragi poslovni prijatelji, ekipa smo koja na jednostavan, jasan i mjerljiv način želi pomoći zajednici koja nas okružuje, radeći ono čime se inače poslovno bavimo. Više informacija o nama možete dobiti na ovom linku. U koliko nam se želite pridružiti samo nam pošaljite osnovne podatke, na nižem linku, i biti će nam radost kontaktirati vas. Od nas ćete dobiti kratke i jednostavne informacije o tome kako radimo te o trenutnim aktivnostima/projektima za koje trebamo partnere. Naše aktivnosti ograničene su na grad Split i bližu okolicu. HVALA BESKRAJNO