Uz Termodinamiku naša ideja je postala stvarnost...


"OBNOVA SANITARNOG ČVORA DJEČJA BOLNICA"

Darivanje ne smije biti formalnost, već izraz ljubavi koji budi radost i osjećaj bliskosti i zajedništva. Zato smo prosincu 2020. godine umjesto uobičajenog blagdanskog darivanja odlučili pokrenuti ovaj projekt. Termodinamika bila je naš strateški partner.  Bez njihove potpore i angažmana ne bi smo ga realizirali i na tome joj HVALA BESKRAJNO.

CRTEŽI

Ukoliko imate crteže GEAT i BIX-a na pravom ste mjestu. Na dolje navedenom linku ih možete poslati. Vaši crteži putovati će zajedno sa TIX-om i obradovati sve prijatelje koje na svom putu sretne. Vaši crteži će biti spremljeni u ekrane pored TIX-a. Ukoliko još niste čuli za TIX-a, BIX-a i GEAT na ovom linku možete poslušati priču o njima, a onda papir u ruke, maštu u pogon i nacrtate naše super junake i pošaljite nam ih na link na dnu stranice. HVALA BESKRJANO.  

Priča o Geat, Bix-u i Tix-u

VRTIĆ/ŠKOLA

Dragi prijatelji, bit će nam velika radost posjetiti vas. predstaviti vam TIX-a, BIX-a, Geat i čuti vašu priču.  Ukoliko niste čuli našu priču  na ovom linku imate više informacija. Pošaljite nam vaše osnovne podatke i mi ćemo vas kontaktirati u roku od sedam dana. Naše aktivnosti ograničene su na grad Split i bližu okolicu. HVALA BESKRAJNO

Stvarajmo povjerenje koje pokreće

TVRTKA/OBRT

Dragi poslovni prijatelji, ekipa smo koja na jednostavan, jasan i mjerljiv način želi pomoći zajednici koja nas okružuje, radeći ono čime se inače poslovno bavimo. Više informacija zašto to radimo možete dobiti na ovom linku, a o nama na ovom linku. Ukoliko nam se želite pridružiti pošaljite nam osnovne podatke na link na dnu stranice. Biti će nam radost kontaktirati vas. Od nas ćete dobiti kratke i jednostavne informacije o tome kako radimo i o trenutnim aktivnostima/projektima za koje trebamo partnere. Naše aktivnosti ograničene su na grad Split i bližu okolicu. HVALA BESKRAJNO 

Kockice koje nam pomažu ...

KOCKICE

Sve naše akcije u 2021 godini vrte se oko posebnih MOLD  kockica. Kockice su jedinstven hrvatski dizajn i proizvod, jer se mogu plošno slagati bez potrebe za podlogom.  Kockice su sve napravljene od reciklirane plastike.  Napravili smo i jedan mali poklon od kockica  koji je replika stabla TIX koji će u svom velikom izdanju  obilaziti škole i vrtiće.